L’ASSOCIACIÓ

 

      L’Associació Tren Alcoi Gandia va nàixer el 2 de febrer de 2.002, resultat d’un projecte associatiu en el qual un grup d’amics, ja siga vinculat d’una forma o una altra a l’antiga empresa ferroviària anglesa de via estreta “Alcoi *And Gandia *Railway *And *Harbour Cº *Ltd” (1982-1969), posteriorment cridada “*Ferrocarrils d’Alcoi a Gandia i *Port de Gandia” es van reunir per a donar a conèixer els 77 anys d’història ferroviària.

firma asoc foto 4

Signatura dels estatuts

foto001

Primers socis

 

 

 

 

 

 

 

PROJECTE

L’associació té com a objectiu preservar, mantenir i difondre tot el relacionat amb la companyia ferroviària.

El ferrocarril en tot el seu traçat, ens ha deixat un patrimoni que hem de mantenir, per açò defensem la Via Verda del *Serpis, perquè siga un corredor verd i un museu a l’aire lliure. Per açò recolzem al consorci de la via verda del *Serpis integrat pels ajuntaments del traçat, a continuar treballant per veure el traçat transformat en via verda

La companyia ens va deixar 77 anys de servei en què volem difondre la seua història per a coneixement del públic en general. Treballem per a fer arribar el tren als més xicotets i per a açò realitzem campanyes en els col·legis i associacions que vulguen acostar-se a la història ferroviària.

 

 

Xarrada al col.legi “Perputxent” de Beniarrés

Xarrada a Muro

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *