Alcaldes amb el tren

De vegades cal ser agraïts amb institucions públiques. Com molts coneixeu ens preocupa i molt el tema de la vía verda, i tenim que dir que sempre que tenim dubtes al respecte l’Ajuntament de Gandia amb la seua alcaldessa Diana Morant sempre ens han tingut l’amabilitat d’explicar-nos. La setmana passada vam tindre una reunió on vam intercanviar inquietuds i on vam presentar unes propostes per commemorar el 125 é aniversari del tren. La setmana vinent tenim la mateixa reunió a Alcoi amb Toni Francès, dir també la facilitat i rapidesa en rebrens. 

No sols ells ens ajuden amb dubtes i propostes, tenim contacte amb tots els ajuntaments i dona gust que siga del color que siga ens tracten de meravella. 

Un exemple de les seues implicacions és Arnaldo alcalde de L’ Orxa, Jaquelin Cerdà, Francesc i Eli Pérez alcaldes de Muro i regidor, Salva de Gaianes i soci de l’associació, i Juan Cardona alcalde d’Almoines i molts més sempre disposats a col.laborar activament amb la Ruta a peu i totes les activitats que organitzem.

Simplement gràcies