RUTA A PEU AL BARRANC DE L’INFERN

Foto Ramón Picornell

Ja estem en marxa de nou a una nova edició de la “Ruta a Peu al Barranc de l’infern”. Un dia en què celebrem la germandat de les tres comarques per on el tren deixava llaços socials molt importants. Com ve sent habitual ho celebrarem el pròxim 29 d’ abril en la via verda del Serpis i en el seu tram més espectacular el ” barranc de l’infern o del Duc”.

Foto Diània TV

SALIDAS

Para quien todavía no lo conozca existen dos salidas, una para los que quieran salir desde la provincía de Alicante desde la antigua estación de L’Orxa y otra para la provincía de Valencia desde la cantera de la Reprimala de Vilallonga. Allí mismo se pueden aparcar los coches sin ningún problema. Las dos salidas será a la misma hora 8:45 am después de la foto de rigor de cada expedición

Via verda del Serpis

RECORREGUT I TEMPS

Com he dit abans eixim a les 8:45 am les dos expedicions.

La marxa no és cap competició, és un passeig per la via verda simplement. Esta ruta oferix paisatges que inviten a parar i fer fotos i sobretot disfrutar. El temps estimat des de L’Orxa és 1h 5 min i des de Villalonga 1h i 10min aproximadament. tant un tram com l’altre són 6 Km de distància, el tram és fàcil, és un traçat ferroviari, cal ressenyar que els que ixen de Villalonga van és ascens fins al paratge i al tornar tindran una xicoteta costa per a aconseguir els cotxes, però és una ruta apta per a xiquets.

Accés alcoià-el comtat

Accés la Safor

VOLTA I LES SEUES RECOMANACIONS PER A APROFITAR LA RUTA.

Com hem dit la volta és lliure. I si no coneixes el paratge et donem consells perquè pugues disfrutar-ho en la seua totalitat.

PLA A) Si sou dos cotxes ho teniu fàcil, cada cotxe es presenta en cada una de les dos eixides i en el punt on ens veiem vos podeu canviar les claus i realitzar sense més esforç la totalitat del trajecte.

PLA B) Si només podeu eixir d’una expedició o simplement voleu anar tots junts teniu esta opció encara que siga les més llarga. Quan s’acabe tot podeu anar seguint la ruta en el tram oposat a què vinistes i menjar ja siga a Villalonga o en L’Orxa, però recorda que després has de tornar i són 12 Km el que et queda, però es fa agradable el passeig i si tens una certa condició física ho fas sense problemes. al final del dia hauràs realitzat 24 Km però val la pena.

PLA C) Ací porta el menjar, pots pujar fins a la cima de la Safor, t’esperen unes vistes impressionants i si el temps ho permet pots divisar l’illa d’Eivissa.

Cim de la Safor

Aquest any en acabar tots els actes a les 14:30 a L’Orxa, deixarem temps suficient per si tens el cotxe a Villalonga, gaudirem d’un dinar de germanor al poliesportiu del poble. El preu és de 5€ per ració amb aperitiu. Els tickets podeu comprar-los a

-Ca Elsa de Vilallonga

-Establiments de L’Orxa

-Ca Sanchis de Muro

-Òptica Serraiba a Alcoi

Si vens de fora pots comprar-ho des de el teu mòbil a www.onetwotix.com cercant ruta a peu.

Esperem que disfrutes d’este dia tant com nosaltres i desitgem veure’t en moltes edicions más….